Η Βασίλισσα του Χιονιού στην Αθήνα - Ρώσικο τσίρκο στον πάγο Featured

Rate this item
(1 Vote)

Οι θεατές στην Ελλάδα θα μπορέσουν να δουν την παράσταση "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΧΙΟΝΙΟΥ" από τις 15 Δεκεμβρίου έως τις 23 Δεκεμβρίου 2017 στο Κλειστό Γυμναστήριο Π. Φαλήρου TAE KΒO ΝΤO.

Το σόου στον πάγο είναι βασισμένο στο παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν. Οι νέες τεχνολογίες, τα μαγευτικά σκηνικά, τα θεαματικά εφέ φωτισμού καιοι εγκαταστάσεις βίντεο, συνοδευόμενες από την 3D προβολή, δημιουργούν ένα αξέχαστομεγαλειώδες σόου στον πάγο! 

Η ιστορία της Βασίλισσας του Χιονιού είναι μία από τα πιο γνωστά, πιο όμορφα και πιο πολύπλευρα παραμύθια του διάσημου Δανού συγγραφέα-παραμυθά Χανς Κρίστιαν Άντερσεν.

Το πολυαγαπημένο από το αναγνωστικό κοινό χειμωνιάτικο παραμύθι καλεί τους μεγάλους και τους μικρούς σ΄ένα συναρπαστικό ταξίδι, στο τέλος του οποίου, χάρη στη φιλία, το θάρρος και την αγάπη, οι πρωταγωνιστές θα ξεπεράσουν όλους τους κινδύνους και τα εμπόδια.

Το "Βασίλισσα του Χιονιού" είναι ένα νέο πρόγραμμα του Ρωσικού τσίρκου στον πάγο (Russian Circus on Ice), η μαγική πλοκή του οποίου εξελίσσεται στον πάγο.

Χάρη στην εντυπωσιακή παραγωγή μιας νέας παράστασης στον πάγο που αποτελείται από τους χορούς στον πάγο και τα συναρπαστικά νούμερα των σκέιτερ του τσίρκου, το Ρώσικο τσίρκο στον πάγο (Russian Circus on Ice) μεταφέρει τους θεατές στον μαγικό κόσμο ενός χειμωνιάτικου παραμυθιού.

Επιτρέψτε μας να σας μαγέψουμε για λίγο και να σας οδηγήσουμε στον κόσμο ενός μαγικού χειμωνιάτικου παραμυθιού.

Σας περιμένουν η τέχνη του τσίρκου, η λαμπρότητα και η υψηλότερη τεχνική του καλλιτεχνικού πατινάζ! Η φινέτσα, η ομορφιά και η κομψότητα, καθώς και η απίστευτη ελαφρότητα και η υψηλότερη τεχνική θα ταξιδέψει το κοινό στον κόσμο των παραμυθιών.

Καινούρια εξαιρετικά φιλόδοξη σκηνοθεσία, νέα φανταστικά όμορφη και εντυπωσιακή χορογραφία, περισσότερα από 300 νέα πολυτελή κοστούμια, συναρπαστική μουσική και εκπληκτική ακροβασία.

Το κομψό, παθιασμένο μπαλέτο στον πάγο σε συνδυασμό με ένα υπέροχο παραδοσιακό ρωσικό πρόγραμμα τσίρκου πραγματικά αποτελούν μια μαγική παράσταση για όλη την οικογένεια. 

Εδώ και 50 χρόνια το Ρώσικο τσίρκο στον πάγο (το πρώτο στον κόσμο τσίρκο στον πάγο) μαγεύει τους θεατές!

Ακολουθώντας την παράδοση, φέτος θα συνεχίσουμε και πάλι την προβολή της παράστασης, η οποία με φυσικό τρόπο συνένωσε την αξεπέραστη δεξιότητα του καλλιτεχνικού πατινάζ και της τέχνης του τσίρκου με ένα εξαιρετικά σκηνοθετημένο πρόγραμμα.

Και όπου και να εμφανιστεί το "Ρωσικό τσίρκο στον πάγο", αμέσως μαγεύειτους θεατές. Και πως αλλιώς, αφού η γλώσσα της τέχνης είναι κατανοητή σε όλους τους ανθρώπους της γης.

... Μια φορά κι έναν καιρό ζούσε στον κόσμο ένα κακό τρολ. Μια μέρα μαστόρεψε έναν μαγικό καθρέπτη, στον οποίο όλα τα όμορφα μετατρέπονταν σε άσχημα και όλα τα κακά φαίνονταν καλά. Και έτυχε να σπάσει ο καθρέπτης σε χιλιάδες θραύσματα που σκορπίστηκαν σε όλο τον κόσμο. Κι αν έμπαινε ένα τέτοιο θραύσμα στο μάτι ενός ανθρώπου, αυτός γινόταν μαγεμένος και άρχιζε να βλέπει όλα στραβά: το καλό του φαινόταν κακό, και το κακό - καλό. Αλλά χειρότερα ήταν αν ένα τέτοιο θραύσμα πλήγωνε την καρδιά. Η καρδιά μετατρεπόταν σε ένα κομμάτι πάγου.

Είναι πραγματικά μια μαγική παράσταση για όλη την οικογένεια, γεμάτη ενέργεια και μεγαλοπρέπεια!

Ένα τέτοιο μαγευτικό θέαμα δεν μπορεί να περιγραφτεί, πρέπει να το δείτε, ακούσετε καιμόνοι σας! 

 

Διευθυντής - Αλεξάντρ Πλασίνσκι (Alexander Plashchinsky)

Καλλιτεχνικός διευθυντής - Ιούλια Πλασίνσκαγια (Julia Plaschinskaya)

Εισιτήρια απο 8 ευρώ (www.artinfo.gr και τηλ. 210 921 3310).

1 snow queen GR

Read 4506 times Last modified on Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2017 11:00

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΡΩΣΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ:

d600 GR

FACEBOOK @rcnkingreece

FB image

Подписка на новости

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΩΣ ΞΕΝΗΣ:

964626

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ:

RUS edu

YOUTUBE @rcnkingreece

YouTube

INSTAGRAM @rcnkingreece

instagram2019

Τα καλύτερα ρωσικά πανεπιστήμια:

Universities ru

ONLINE ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ:

litres

ONLINE Θέατρο:

all theatre 01

Επίκαιρα νέα για τη Ρωσία:

Russia beyond the headlines

RUSSIA.TRAVEL:

Russia Travel

SPUTNIK International:

Sputnik

Ελληνικά Ινστιτούτα στα οποία διεξάγεται η διδασκαλία της ρωσικής γλώσσας

university 2

ΌΛΑ ΤΑ ΆΡΘΡΑ: