Συναυλία για την Παγκόσμια Ημέρα της Αεροπορίας και Κοσμοναυτικής Featured

Rate this item
(1 Vote)

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η συναυλία με τη συμμετοχή της Μπάντας της Πολεμικής Αεροπορίας του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας Ελλάδας, την Τρίτη, 17 Απριλίου 2018, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ρωσικού Πολιτιστικού και Επιστημονικού Κέντρου στην Αθήνα.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Μ.Σερέγκιν, βοηθός Στρατιωτικού Ακόλουθου της Ρωσικής Πρεσβείας στην Ελλάδα. Ο Συνταγματάρχης, αφού συνεχάρη όλους τους παρευρισκόμενους, επισήμανε ότι για τη Ρωσία η Ημέρα Κοσμοναυτικής έχει ιδιαίτερη σημασία, επειδή σχετίζεται με την ιστορική πρώτη πτήση του ανθρώπου στο διάστημα, που πραγματοποιήθηκε από ρώσο κοσμοναύτη Γιούρι Γκαγκάριν στις 12 Απριλίου του 1961. Επίσης, ο Μ. Σερέγκιν μίλησε και για άλλα σημαντικά επιτεύγματα της σοβιετικής και ρωσικής κοσμοναυτικής. Από την ελληνική πλευρά την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο εκπρόσωπος του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Ταξίαρχος (Ι) Ι. Γερολυμάτος.

Οι προσκεκλημένοι της βραδιάς παρακολούθησαν την παρουσίαση, αφιερωμένη στην 20η επέτειο από την εκτόξευση του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού, κατά το τέλος της οποίας μεταδόθηκε ο χαιρετισμός του πληρώματος της 55ης αποστολής στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS).

Η Κορύφωση της βραδιάς ήταν η καταπληκτική συναυλία της Μπάντας της Πολεμικής Αεροπορίας του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας Ελλάδας υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Αλέξανδρου Λιτσαρδόπουλου. Το πρόγραμμα της συναυλίας άνοιξε με τους ύμνους Ρωσίας και Ελλάδας. Επίσης, το κοινό απόλαυσε γνωστά και αγαπημένα ρωσικά τραγούδια από τους σολίστ: Ευδοκία Μωυσίδου (σοπράνο) και Τούντας Θωμάς (βαρύτονος).

Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους οι πολιτικοί, καλλιτέχνες, εκπρόσωποι συλλόγων, φοιτητές των ελληνικών πανεπιστημίων και οι συμπατριώτες μας.

IMG 6341  IMG 6362

IMG 6358

IMG 6367 IMG 6394

IMG 6410

Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε  ΕΔΩ.

Read 2368 times

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΡΩΣΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ:

d600 GR

FACEBOOK @rcnkingreece

FB image

Подписка на новости

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΩΣ ΞΕΝΗΣ:

964626

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ:

RUS edu

YOUTUBE @rcnkingreece

YouTube

INSTAGRAM @rcnkingreece

instagram2019

Τα καλύτερα ρωσικά πανεπιστήμια:

Universities ru

ONLINE ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ:

litres

ONLINE Θέατρο:

all theatre 01

Επίκαιρα νέα για τη Ρωσία:

Russia beyond the headlines

RUSSIA.TRAVEL:

Russia Travel

SPUTNIK International:

Sputnik

Ελληνικά Ινστιτούτα στα οποία διεξάγεται η διδασκαλία της ρωσικής γλώσσας

university 2

ΌΛΑ ΤΑ ΆΡΘΡΑ: