Το Διεθνές Εκπαιδευτικό Φόρουμ Νεολαίας "Ευρασία" περιμένει συμμετέχοντες, εθελοντές και επισκέπτες από όλο τον κόσμο Featured

Rate this item
(1 Vote)

Το Διεθνές Φόρουμ Νεολαίας "Ευρασία" θα συγκεντρώσει και πάλι χιλιάδες συμμετέχοντες, εθελοντές, εμπειρογνώμονες και επισκέπτες από όλο τον κόσμο στην πόλη Ορενμπούργκ της Ρωσίας από τις 4 έως τις 10 Σεπτεμβρίου του 2018.

Οι εγγραφές στο φόρουμ για ξένους συμμετέχοντες και συμπατριώτες που διαμένουν μόνιμα στο εξωτερικό γίνονται αποδεκτές μέχρι τις 29 Ιουλίου του 2018 μέσω της ιστοσελίδας της Ρωσικής Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας για θέματα Νεολαίας (Rosmolodezh) στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://ais.fadm.gov.ru/event/11633

Το πρόγραμμα θα διοργανωθεί από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία για θέματα Νεολαίας, την Κυβέρνηση της Περιφέρειας Ορενμπούργκ, το Ομοσπονδιακό Κρατικό Δημοσιονομικό Ίδρυμα "Κέντρο Πόρων Νεολαίας", τη Διυπουργική Επιτροπή για τη Νεολαία υπό την Κυβερνητική Επιτροπή για τις Υποθέσεις των Συμπατριωτών στο εξωτερικό, το Κρατικό Ινστιτούτο Διεθνών Σχέσεων της Μόσχας, το Παιδαγωγικό Πανεπιστήμιο του Ορενμπούργκ.

Ο στόχος του φόρουμ είναι η δημιουργία μιας Διεθνούς πλατφόρμας επικοινωνίας για τη φιλική, επαγγελματική και ανθρωπιστική αλληλεπίδραση των νέων από τα κράτη της ευρασιατικής ηπείρου.

Στο Διεθνές Εκπαιδευτικό πρόγραμμα "Ευρασία" μπορούν να συμμετάσχουν νέοι ηλικίας από 18 έως 35 ετών (κατά τη στιγμή της εγγραφής τους) που δραστηριοποιούνται στη διεθνή συνεργασία, την ανάπτυξη της ρωσικής γλώσσας και του πολιτισμού και τη μελέτη της ρωσικής ιστορίας.

Οι συμμετέχοντες του φόρουμ θα απολαύσουν ένα πλούσιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, με τις ομιλίες των διάσημων εκπροσώπων κρατικών αρχών και δημοσίων οργανισμών, δημοσιογράφων, καθώς και διακεκριμένων προσωπικοτήτων σε περιφερειακό και ομοσπονδιακό επίπεδο.

Το φετινό πρόγραμμα του φόρουμ σχεδιάζεται να περιλαμβάνει τέσσερις θεματικές ενότητες:
- "Ευρασία ως νέα γεωπολιτική πραγματικότητα"
- "Παγκόσμιες προκλήσεις της εποχής μας: υπερνίκηση ως εγγύηση σταθερότητας. Μετάβαση στην αειφόρο ανάπτυξη"
- "Ο κόσμος του αύριο: τι μπορεί να μας κάνει ανταγωνιστικούς;"
- "Νεολαία της Ευρασίας: πώς βλέπουμε το παρόν και το μέλλον μας".

Η γλώσσα εργασίας του φόρουμ είναι ρωσική.

Επίσης, για το 2018 οι διοργανωτές προετοίμασαν μια επιπλέον εκπαιδευτική κατεύθυνση "Κοινωνικός σχεδιασμός". Το πρόγραμμα επιτρέπει τη συμμετοχή στην προετοιμασία έργων που αποσκοπούν σε κοινωνικές δραστηριότητες.

Οι κορυφαίοι εμπειρογνώμονες και οι εταίροι του φόρουμ θα πραγματοποιήσουν την επιλογή των υποψηφίων. Οι υποψήφιοι των καλύτερων δηλώσεων συμμετοχής θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο Διεθνές Εκπαιδευτικό Φόρουμ Νεολαίας "Ευρασία".

Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να υποβάλλουν:
- νέοι συμπατριώτες που ζουν στο εξωτερικό,
- νέοι ειδικοί στον τομέα των διεθνών σχέσεων και της δημόσιας διπλωματίας και οι νέοι που ασκούν τις δραστηριότητές τους στον τομέα της Διεθνούς συνεργασίας για τη νεολαία, την ανάπτυξη της ρωσικής γλώσσας και του πολιτισμού και τη μελέτη της ιστορίας της Ρωσίας.

Τα έξοδα μετακίνησης καλύπτονται από τον συμμετέχοντα, όσον αφορά τα έξοδα της διαμονής και διατροφής καλύπτονται από τους διοργανωτές του φόρουμ. Επίσης, η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία για τη Νεολαία θα βοηθήσει και στη διαδικασία υποβολής και έκδοσης θεωρήσεων εισόδου (VISA) στο έδαφος της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Evrazia

Read 2527 times

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΡΩΣΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ:

d600 GR

FACEBOOK @rcnkingreece

FB image

Подписка на новости

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΩΣ ΞΕΝΗΣ:

964626

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ:

RUS edu

YOUTUBE @rcnkingreece

YouTube

INSTAGRAM @rcnkingreece

instagram2019

Τα καλύτερα ρωσικά πανεπιστήμια:

Universities ru

ONLINE ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ:

litres

ONLINE Θέατρο:

all theatre 01

Επίκαιρα νέα για τη Ρωσία:

Russia beyond the headlines

RUSSIA.TRAVEL:

Russia Travel

SPUTNIK International:

Sputnik

Ελληνικά Ινστιτούτα στα οποία διεξάγεται η διδασκαλία της ρωσικής γλώσσας

university 2

ΌΛΑ ΤΑ ΆΡΘΡΑ: