Εξωσχολική εργασία Featured

Rate this item
(2 votes)

Τον Σεπτέμβριο ξεκίνησαν τα μαθήματα ρωσικής γλώσσας ως ξένης στο Ρωσικό Πολιτιστικό και Επιστημονικό κέντρο της Αθήνας.

Οι καθηγητές μας πήραν την απόφαση να υιοθετήσουν την υπέροχη φράση του Γάλλου συγγραφέα και λογοτεχνικού κριτή Ανατόλ Φρανς: "Χωνεύονται καλύτερα οι γνώσεις που αποκτούνται με όρεξη!", και να διοργανώσουν πρωτότυπα μαθήματα!

Σε τακτική βάση, και πιο συγκεκριμένα – τις ζεστές και ηλιόλουστες μέρες, διεξάγουμε τα μαθήματα εκτός τάξης. Ένα από τα αγαπημένα μέρη των μαθητών μας είναι η καφετέρια Golden Cup, όπου υπάρχει ειδικός χώρος για τις συναντήσεις, τις συζητήσεις και τα μαθήματά μας.

Μαθαίνουμε ρωσικά σε μια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα: οργανώνουμε μίνι τεστ με ερωτήσεις, μικρούς διαγωνισμούς, συζητάμε νέα θέματα, απαντάμε σε ερωτήσεις χρησιμοποιώντας και γνωρίζοντας νέους κανόνες γραμματικής και εμπλουτίζοντας το λεξιλόγιό μας.

Ένα ενδιαφέρον μάθημα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για την γρήγορη κατανόηση της ύλης! Θέλουμε πραγματικά οι μαθητές μας να απολαμβάνουν τη διαδικασία εκμάθησης της ρωσικής γλώσσας.

2404

Read 2657 times

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΡΩΣΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ:

d600 GR

FACEBOOK @rcnkingreece

FB image

Подписка на новости

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΩΣ ΞΕΝΗΣ:

964626

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ:

RUS edu

YOUTUBE @rcnkingreece

YouTube

INSTAGRAM @rcnkingreece

instagram2019

Τα καλύτερα ρωσικά πανεπιστήμια:

Universities ru

ONLINE ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ:

litres

ONLINE Θέατρο:

all theatre 01

Επίκαιρα νέα για τη Ρωσία:

Russia beyond the headlines

RUSSIA.TRAVEL:

Russia Travel

SPUTNIK International:

Sputnik

Ελληνικά Ινστιτούτα στα οποία διεξάγεται η διδασκαλία της ρωσικής γλώσσας

university 2

ΌΛΑ ΤΑ ΆΡΘΡΑ: