4ο Διεθνές Φεστιβάλ Τεχνών "Θησαυροί της Ελλάδας" θα διεξαχθεί τον Οκτώβριο στη Ρόδο Featured

Rate this item
(1 Vote)

Από τις 15 έως τις 21 Οκτωβρίου 2019 στο νησί της Ρόδου θα πραγματοποιηθεί για τέταρτη συνεχή χρονιά το Φεστιβάλ Τέχνης “Θησαυροί της Ελλάδας”, το οποίο διοργανώνεται από την Ακαδημία Πολιτιστικών και Εκπαιδευτικών Καινοτομιών της Μόσχας με την υποστήριξη του Δήμου Ρόδου και του Νομού Δωδεκανήσου.

Το φεστιβάλ αποτελεί ισχυρό κίνητρο για την ανάπτυξη δημιουργικών ιδεών, την αμοιβαία επιρροή των πολιτισμών και την ενίσχυση της φιλίας μεταξύ Ρωσίας και Ελλάδας. Στο Φεστιβάλ καλούνται να συμμετάσχουν μουσικά, χορευτικά, θεατρικά καλλιτεχνικά παιδικά και επαγγελματικά συγκροτήματα από τη Ρωσία, την Ελλάδα και άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Το πρόγραμμα του διαγωνισμού περιλαμβάνει τις εξής κατηγορίες υποψηφιοτήτων: χορογραφία, φωνητικά, θέατρο, μουσική εκτέλεση, θέατρο μόδας, εκπαιδευτικός κύκλος ανοιχτών εργαστηρίων, σεμινάρια, εργαστήρια σε διάφορους τομείς τέχνης.

Οι κατηγορίες υποψηφιοτήτων χωρίζονται σε ηλικιακές ομάδες και κατηγορίες όπως: "Επαγγελματίας", "Μαθητευόμενος", "Ερασιτέχνης". Στη κατηγορία "Επαγγελματίας" δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι καθηγητές, καλλιτέχνες, υπάλληλοι πολιτιστικών και εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, επαγγελματίες καλλιτέχνες. Η Κατηγορία "Μαθητευόμενος" απευθύνεται στα παιδικά και εφηβικά συγκροτήματα και μεμονωμένους καλλιτέχνες.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα περιλαμβάνει σεμινάρια με επίκαιρα θέματα, εργαστήρια κατευθύνσεων, ανοιχτά μαθήματα για τους δασκάλους των συμμετεχόντων. Οι εκπαιδευτικοί θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε master classes, καθώς και να παραδώσουν δικό τους master class, μοιράζοντας τις γνώσεις και τις εμπειρίες με τους συναδέλφους τους.

Οι διαγωνισμοί και οι συναυλίες του φεστιβάλ θα διοργανωθούν στους ιστορικούς χώρους της μοναδικής Παλιάς πόλης στο Παλάτι των Μεγάλων Διδασκάλων, στο Μεσαιωνικό Θέατρο Rhodon Open Theater και στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου.

Η διαμονή και διατροφή θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο 5 αστέρων Rodos Palace Hotel.

Οι συμμετέχοντες του φεστιβάλ θα λάβουν διπλώματα και οι εκπαιδευτικοί πιστοποιητικά παρακολούθησης εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

Το πρόγραμμα με ξεναγήσεις, διασκέδαση, πολιτιστικές βραδιές αποσκοπούν στη δημιουργία ενός ενιαίου πολιτιστικού χώρου, δημιουργικής φιλίας, ανταλλαγής εμπειριών, απόκτησης νέων γνώσεων, εντυπώσεων και συναισθημάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το φεστιβάλ, τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.academfest.com.

 

qas3 qas1

D828056 800 333

Read 619 times Last modified on Τρίτη, 21 Μαϊος 2019 16:38

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΡΩΣΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ:

d600 GR

FACEBOOK @rcnkingreece

FB image

Подписка на новости

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΩΣ ΞΕΝΗΣ:

964626

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ:

RUS edu

YOUTUBE @rcnkingreece

YouTube

INSTAGRAM @rcnkingreece

instagram2019

Τα καλύτερα ρωσικά πανεπιστήμια:

Universities ru

ONLINE ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ:

litres

ONLINE Θέατρο:

all theatre 01

Επίκαιρα νέα για τη Ρωσία:

Russia beyond the headlines

RUSSIA.TRAVEL:

Russia Travel

SPUTNIK International:

Sputnik

Ελληνικά Ινστιτούτα στα οποία διεξάγεται η διδασκαλία της ρωσικής γλώσσας

university 2

ΌΛΑ ΤΑ ΆΡΘΡΑ: