Η συναυλία του Ολέγκ Πογκούντιν πραγματοποιήθηκε στο ΡΠΕΚ της Αθήνας Featured

Rate this item
(4 votes)

Στις 24 Μαΐου στο Ρωσικό Πολιτιστικό και Επιστημονικό Κέντρο της Αθήνας με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συναυλία του Λαϊκού Καλλιτέχνη της Ρωσίας Ολέγκ Πογκούντιν, που διοργανώθηκε με την υποστήριξη του Ροσσοτρούντνιτσεστβο και του Υπουργείου Πολιτισμού της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Εκτός από τα πολύ γνωστά και αγαπημένα ρωσικά ρομάντσα, το νέο πρόγραμμα του καλλιτέχνη "Τα τραγούδια της Αγάπης" περιελάμβανε τραγούδια στην ελληνική γλώσσα, το περίφημο "Tbiliso" στη γεωργιανή, καθώς και τα τραγούδια των Μπουλάτ Οκουτζάβα και Βλαντίμιρ Βισότσκι. Ενθουσιασμό και πολλά χειροκροτήματα προκάλεσε η εμφάνιση του Ολέγκ Πογκούντιν στους συμπατριώτες μας και στους Έλληνες. Η γεμάτη αίθουσα ξεσπούσε σε χειροκροτήματα και θυελλώδεις επευφημίες σε κάθε του ερμηνεία. Η ατμόσφαιρα που επικρατούσε ήταν πολύ φιλική και οικεία. Στο τέλος της συναυλίας ο Ολέγκ Πογκούντιν τραγούδησε μαζί με το κοινό το γνωστό σε όλους και αγαπημένο τραγούδι "Ναντέζντα", το οποίο έγινε πραγματικός ύμνος όλων των Ρώσων συμπατριωτών που διαμένουν μόνιμα στο εξωτερικό.

Μετά τη συναυλία το κοινό παρέμεινε στο φουαγιέ του ΡΠΕΚ για αρκετή ώρα. Οι άνθρωποι αντάλλαξαν εντυπώσεις από την καταπληκτική εμφάνιση του κατόχου της "Ασημένιας Φωνής της Ρωσίας", καθώς και από τη μαγευτική του ερμηνεία ελληνικών τραγουδιών. Οι Έλληνες θεατές προστέθηκαν στη μακρά λίστα των θαυμαστών του απαράμιλλου ταλέντου του Λαϊκού Καλλιτέχνη της Ρωσίας.

 

Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ στο Facebook.

Read 1298 times

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΡΩΣΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ:

d600 GR

FACEBOOK @rcnkingreece

FB image

Подписка на новости

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΩΣ ΞΕΝΗΣ:

964626

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ:

RUS edu

YOUTUBE @rcnkingreece

YouTube

INSTAGRAM @rcnkingreece

instagram2019

Τα καλύτερα ρωσικά πανεπιστήμια:

Universities ru

ONLINE ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ:

litres

ONLINE Θέατρο:

all theatre 01

Επίκαιρα νέα για τη Ρωσία:

Russia beyond the headlines

RUSSIA.TRAVEL:

Russia Travel

SPUTNIK International:

Sputnik

Ελληνικά Ινστιτούτα στα οποία διεξάγεται η διδασκαλία της ρωσικής γλώσσας

university 2

ΌΛΑ ΤΑ ΆΡΘΡΑ: