ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΟ ΡΠΕΚ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Featured

Rate this item
(1 Vote)

Επιχειρηματικές και επενδυτικές δυνατότητες της Περιφέρειας Σαμάρα της Ρωσίας συζητήθηκαν στο Ρώσικο Πολιτιστικό και Επιστημονικό Κέντρο στην Αθήνα, σε μια συζήτηση στρογγυλής τραπέζης, που διοργανώθηκε από το Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο, με τη συμμετοχή των αντιπροσωπειών των επιχειρηματιών της Περιφέρειας της Σαμάρα στο πλαίσιο της Διαπεριφερειακής και Διαδημοτικής Ανθρωπιστικής Συνεργασίας. 

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Επικεφαλής της αντιπροσωπείας της Ομοσπονδιακής υπηρεσίας Ροσσοτρούντνιτσεστβο στην Ελλάδα, Αλεξάντρ Χομένκο, ο Πρόεδρος του Ελληνορωσικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, Χρήστος Δήμας, καθώς και ο Πρόεδρος της Ομάδας Εργασίας για τη Δημόσια Διπλωματία και τη Διεθνή Συνεργασία του Δημόσιου Επιμελητηρίου της Περιοχής Σαμάρα, Ντμίτρι Καμίνιν. 

Οι συμμετέχοντες του στρογγυλού τραπεζιού είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τα βασικά χαρακτηριστικά της Περιοχής Σαμάρα: για τη πλεονεκτική της θέση, μεταφορική προσβασιμότητα, φυσικούς πόρους, για τους κυριότερους κλάδους της βιομηχανίας, χρηματοοικονομικούς και οικονομικούς δείκτες και για άλλα πολλά. 

Έγιναν αξιόλογες εισηγήσεις από τον Επικεφαλή του Περιφερειακού Κέντρου Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Σαμάρας, Α. Κουζνετσόφ, Γενικό Διευθυντή της Ε.Π.Ε. "Καινοτόμες Τεχνολογίες", Α.Β. Κολσάνοβ, Οικονομικό Διευθυντή της Ε.Π.Ε. "ТД Регионтехснаб", Α.Β. Ποκατσάλοβ. Οι εισηγητές αναφέρθηκαν στις δυνατότητες της διαπεριφερειακής συνεργασίας και στις προοπτικές ανάπτυξης των εμπορικών σχέσεων με τη συγκεκριμένη Περιφέρεια της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Α
πό την ελληνική πλευρά έκανε την παρουσίαση ο Πρόεδρος της European Profiles, Δημήτρης Μπακόλας, ο οποίος μίλησε για τις προοπτικές της δημιουργίας κοινών ρωσο-ελληνικών επιχειρήσεων, ως επίκαιρη μορφή εμπορικής και οικονομικής συνεργασίας. 

Μετά το πέρας του Συνεδρίου ακολούθησε τελετή υπογραφής των διμερών συμφωνιών συνεργασίας μεταξύ του Ελληνορωσικού Εμπορικού Επιμελητηρίου και του Εξαγωγικού Κέντρου της Σαμάρας, καθώς και με το Δημόσιο Οργανισμό της Περιφέρεια Σαμάρα "Ο Κόσμος της Νεολαίας". 
 


DSC 1672 DSC 1666

DSC 1676 DSC 1723

DSC 1702 DSC 1744

DSC 1791 DSC 1798


Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε
εδώ

Read 2668 times

FACEBOOK @rcnkingreece

FB image

Подписка на новости

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΡΩΣΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ:

d600 GR

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΩΣ ΞΕΝΗΣ:

964626

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ:

RUS edu

YOUTUBE @rcnkingreece

YouTube

INSTAGRAM @rcnkingreece

instagram2019

Τα καλύτερα ρωσικά πανεπιστήμια:

Universities ru

ΕΤΟΥΣ ΕΛΛΑΔΑ-ΡΩΣΙΑ:

RUS1366x768

ONLINE Θέατρο:

all theatre 01

Επίκαιρα νέα για τη Ρωσία:

Russia beyond the headlines

RUSSIA.TRAVEL:

Russia Travel

SPUTNIK International:

Sputnik

Ελληνικά Ινστιτούτα στα οποία διεξάγεται η διδασκαλία της ρωσικής γλώσσας

university 2

ΌΛΑ ΤΑ ΆΡΘΡΑ: