Στις 11 Νοεμβρίου 2005 στην Αθήνα πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της αντιπροσωπείας της Ομοσπονδιακής υπηρεσίας Ροσσοτρούντνιτσεστβο στην Ελλάδα – Ρωσικού Πολιτιστικού και Επιστημονικού Κέντρου στην Αθήνα. Το ΡΠΕΚ εγκαταστάθηκε στο καινούργιο κτίριο στο συγκρότημα της Πρεσβείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην περιοχή Χαλάνδρι (Αθήνα). Στην τελετή παραβρέθηκαν η Αναπληρωτής Υπουργός Πολιτισμού της Ελληνικής Δημοκρατίας, Φάνη Πάλλη-Πετραλιά, η Επικεφαλής του Roszarubezhtsentr (Ρωσικου Κέντρου Διεθνούς Επιστημονικής και Πολιτιστικής Συνεργασίας), Mitrofanova, ο Πρέσβης της Ρωσίας στην Ελλάδα, Αντρέι Βντόβιν.

Η Φάνη Πάλλη-Πετραλιά, στην ομιλία της εξήρε την ανάπτυξη των ρωσο-ελληνικών σχέσεων και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι το Ρωσικό Πολιτιστικό και Επιστημονικό Κέντρο στην Αθήνα θα είναι ένα σημαντικό εργαλείο για την ανάπτυξη της διμερούς συνεργασίας στους τομείς του πολιτισμού και της εκπαίδευσης.

Ο Επικεφαλής της αντιπροσωπείας του Ροσσοτρούντνιτσεστβο στην Ελλάδα, Διευθυντής του Ρωσικού Πολιτιστικού και Επιστημονικού Κέντρου στην Αθήνα - Αλεξάντερ Χομένκο. Διορίστηκε στις 12 Ιανουαρίου 2016.

Διεύθυνση: οδ. Τζαβέλλα 7, Χαλάνδρι, Αθήνα, Ελληνική Δημοκρατία, Τ.Κ. 15231
Τηλέφωνο: + (30) 210-677-8389
Τηλ./FAX: + (30) 210-672-2802
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
web: www.rcnk.gr

FACEBOOK @rcnkingreece

FB image

Подписка на новости

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΡΩΣΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ:

d600 GR

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΩΣ ΞΕΝΗΣ:

964626

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ:

RUS edu

YOUTUBE @rcnkingreece

YouTube

INSTAGRAM @rcnkingreece

instagram2019

Τα καλύτερα ρωσικά πανεπιστήμια:

Universities ru

ONLINE ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ:

litres

ONLINE Θέατρο:

all theatre 01

Επίκαιρα νέα για τη Ρωσία:

Russia beyond the headlines

RUSSIA.TRAVEL:

Russia Travel

SPUTNIK International:

Sputnik

Ελληνικά Ινστιτούτα στα οποία διεξάγεται η διδασκαλία της ρωσικής γλώσσας

university 2

ΌΛΑ ΤΑ ΆΡΘΡΑ: