Νέοι συμπατριώτες από την Ελλάδα επισκέφθηκαν τη Μόσχα στα πλαίσια του προγράμματος "Γειά σου, Ρωσία!" Featured

Rate this item
(1 Vote)

Η αντιπροσωπεία των νέων και ταλαντούχων συμπατριωτών από την Ελλάδα συμμετέχει στο πολιτιστικό - εκπαιδευτικό πρόγραμμα "Γεια σου, Ρωσία!".

Το πρόγραμμα "Γεια σου, Ρωσία!" - είναι οι ετήσιες εκπαιδευτικές επισκέψεις των παιδιών των συμπατριωτών που ζουν στο εξωτερικό σε ιστορικά μέρη της Ρωσίας, τα οποία διοργανώνονται από την ομοσπονδιακή υπηρεσία Rossotrudnichestvo.

Το 2018, τρεις πόλεις της Ρωσίας - Η Μόσχα, η Αγία Πετρούπολη και το Καζάν - φιλοξενούν συνολικά 750 περίπου παιδιά από περισσότερες από 60 χώρες.

Φέτος τα παιδιά από την Ελλάδα ήταν τυχερά, καθώς έτυχε να πάνε στη Μόσχα! Την πρώτη μέρα επισκέφθηκαν το Κρεμλίνο και το Μουσείο Κοσμοναυτικής στην περιοχή του εμπορικού μέρους (VDNH) της Μόσχας. Η ημέρα ολοκληρώθηκε με τη γνωριμία των συμμετεχόντων και με τις παρουσιάσεις των ομάδων των συμμετεχουσών χωρών του πρότζεκτ.

Το πολιτιστικό πρόγραμμα για τους συμμετέχοντες στο ταξίδι είναι πολύ πλούσιο και έχει σχεδιαστεί για έξι ημέρες, κατά τη διάρκεια των οποίων τα παιδιά κάνουν περιηγήσεις στα αξιοθέατα γύρω από την πόλη και τα φωτεινότερα αξιοθέατα, επισκέπτονται μουσεία και εκθέσεις, συναντιούνται και μιλάνε με ενδιαφέροντες ανθρώπους.

Η ελληνική αποστολή αποτελείται από τους νικητές και τους κατόχους βραβείων στον Πανελλαδικό Διαγωνισμό "Γεια σου, Ρωσία!", που διεξήχθη τους μήνες Φεβρουάριο-Μάρτιο του 2018.

Ευχόμαστε σε όλους τους συμμετέχοντες του προγράμματος μια ενδιαφέρουσα και πλούσια διαμονή στη ρωσική πρωτεύουσα, φωτεινές και αξέχαστες εντυπώσεις, νέους φίλους και, το πιο σημαντικό, ζεστό, ηλιόλουστο, και χωρίς σύννεφα - πραγματικά καλοκαιρινό καιρό!

IMG 0039 IMG 0042 IMG 0047

IMG 0033 IMG 0034

Read 2240 times

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΡΩΣΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ:

d600 GR

FACEBOOK @rcnkingreece

FB image

Подписка на новости

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΩΣ ΞΕΝΗΣ:

964626

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ:

RUS edu

YOUTUBE @rcnkingreece

YouTube

INSTAGRAM @rcnkingreece

instagram2019

Τα καλύτερα ρωσικά πανεπιστήμια:

Universities ru

ONLINE ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ:

litres

ONLINE Θέατρο:

all theatre 01

Επίκαιρα νέα για τη Ρωσία:

Russia beyond the headlines

RUSSIA.TRAVEL:

Russia Travel

SPUTNIK International:

Sputnik

Ελληνικά Ινστιτούτα στα οποία διεξάγεται η διδασκαλία της ρωσικής γλώσσας

university 2

ΌΛΑ ΤΑ ΆΡΘΡΑ: