Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΡΟΣΣΟΤΡΟΥΝΤΝΙΤΣΕΣΤΒΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Featured

Rate this item
(4 votes)

Η υιοθέτηση αυτού του είδους των ψηφισμάτων είναιοφθαλμοφανής απόδειξη της σύγχρονης στάσης των αξιωματούχων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου όχι προς τη Ρωσία, αλλά προς τους πολίτες των δικών τους χωρών. Πραγματικά, το έγγραφο που υποστηρίχθηκε από τους αξιωματούχους, αντιτίθεται στην πραγματικότητα στους απλούς πολίτες της Ευρώπης. 

Δημιουργείται η εντύπωσηότι, αποκόπτοντας ουσιαστικά τις διακρατικές και τις διπλωματικές σχέσεις, οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι επιδιώκουν να σπάσουν τις παραδοσιακές, πολιτιστικές, ακόμη και τις συγγενικές σχέσεις, που συνδέουν τη Ρωσία και την Ευρώπη. Στην ουσία, αυτό επιβεβαιώνει την αντιλαϊκή πολιτική του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. 

Το Ροσσοτρουντνίτσεστβοπροωθεί το ρωσικό πολιτισμό και τη ρωσική γλώσσα, τη ρωσική εκπαίδευση, εργάζεται με τηνεολαία, υποστηρίζει τους συμπατριώτες. Το Ροσσοτρουντνίτσεστβο οργανώνει και αναπτύσσει τις σχέσεις μεταξύ των απλών ανθρώπων, κατευθύνειιδιόμορφες «ανθρώπινες γέφυρες». Ηυπηρεσία δεν ασχολείται με την προπαγάνδα. 

Πραγματοποιώντας όλες αυτές τιςκατευθύνσεις, διατηρούμε σχέσεις εμπιστοσύνης με όλους τους ανθρώπους, από οποιαδήποτε χώρα και αν προέρχονται. Με όλους εκείνους που ενδιαφέρονται για τη Ρωσία. 

Και μια τέτοια δραστηριότητα, σύμφωνα με τη γνώμη ορισμένων ευρωπαίων αξιωματούχων, τώρα "εξισώνεται" με την τρομοκρατία? Δεν αποτελεί μήπως η απόφαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου μια οπισθοχώρηση από τις παραδοσιακές ευρωπαϊκές αξίες?

"Μάλλον, γι’αυτόμας φοβούνται όσοι έχουν στο μυαλό τους την εικόνα μιας επιθετικής Ρωσίας, όσοι δεν είναι έτοιμοι να ακούσουν μια εναλλακτική άποψη για τη Ρωσία», - σχολίασε την κατάσταση η επικεφαλής του Ροσσοτρουντνίτσεστβο Λ.N
.Γκλέμποβα.

Source: http://rs.gov.ru/ru/news/4206

Read 3006 times

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΡΩΣΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ:

d600 GR

FACEBOOK @rcnkingreece

FB image

Подписка на новости

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΩΣ ΞΕΝΗΣ:

964626

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ:

RUS edu

YOUTUBE @rcnkingreece

YouTube

INSTAGRAM @rcnkingreece

instagram2019

Τα καλύτερα ρωσικά πανεπιστήμια:

Universities ru

ONLINE ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ:

litres

ONLINE Θέατρο:

all theatre 01

Επίκαιρα νέα για τη Ρωσία:

Russia beyond the headlines

RUSSIA.TRAVEL:

Russia Travel

SPUTNIK International:

Sputnik

Ελληνικά Ινστιτούτα στα οποία διεξάγεται η διδασκαλία της ρωσικής γλώσσας

university 2

ΌΛΑ ΤΑ ΆΡΘΡΑ: