Προκριματικό τουρνουά έλαβε χώρα στην Ελλάδα μεταξύ των παιδιών Ρώσων συμπατριωτών Featured

Rate this item
(1 Vote)

Το Σάββατο, 10 Μαρτίου 2018 στο γήπεδο "Δημήτρης Νικολαΐδης" με την υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και Δήμου Βύρωνα πραγματοποιήθηκε Προκριματικό τουρνουά μίνι ποδοσφαίρου μεταξύ νεανικών ομάδων των Ρώσων συμπατριωτών. Το τουρνουά διοργανώθηκε από το Ρωσικό Πολιτιστικό και Επιστημονικό Κέντρο της Αθήνας ενόψει του επερχόμενου Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου στη Ρωσία.

Την έναρξη του τουρνουά χαιρέτησε ο Δήμαρχος Βύρωνα Γρηγόρης Κατωπόδης και Συνεργάτης της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού Αναστάσιος Μπουντίνος.

Στο τουρνουά έλαβαν μέρος τέσσερις ομάδες. Στην τελική φάση προκρίθηκαν οι ομάδες "Σούρμενα" (Ελληνικό) και η ομάδα Ασπροπύργου. Ο τελικός ήταν πολύ ενδιαφέρον και θεαματικός και η νικήτρια ομάδα κρίθηκε στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Το μεγάλο βραβείο – η συμμετοχή στους 4ους Παγκόσμιους Αγώνες των Νέων Συμπατριωτών, που θα λάβουν χώρα στην πόλη Καζάν της Ρωσίας τον Μάιο του 2018 – το απέσπασε η ομάδα "Σούρμενα" με σκορ 2:1. Η ομάδα της Καλλιθέας "Μιθριδάτης" κατέκτησε την 3η θέση.

Όι νικήτριες ομάδες έλαβαν μετάλλια και στην ομάδα "Σούρμενα", η οποία κατέκτησε την πρώτη θέση, σε επίσημη ατμόσφαιρα απονεμήθηκε το Κύπελλο και τα χρυσά μετάλλια.

Μετά τη λήξη της απονομής, όλες οι ομάδες με μεγάλη χαρά έβγαλαν φωτογραφίες με το επίσημο μασκότ του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας 2018 - τον λύκο Ζαμπιβάκα.

Το Ρωσικό Πολιτιστικό και Επιστημονικό Κέντρο εύχεται στην ελληνική ομάδα καλή επιτυχία, νέες και εντυπωσιακές νίκες και αξέχαστες εμπειρίες στους 4ους Παγκόσμιους Αγώνες στο Καζάν της Ρωσίας!

DSC 1129 DSC 1133 

DSC 1135

DSC 1137 DSC 1150

DSC 1147 

Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε   ΕΔΩ.  

Read 1828 times

FACEBOOK @rcnkingreece

FB image

Подписка на новости

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΡΩΣΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ:

d600 GR

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΩΣ ΞΕΝΗΣ:

964626

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ:

RUS edu

YOUTUBE @rcnkingreece

YouTube

INSTAGRAM @rcnkingreece

instagram2019

Τα καλύτερα ρωσικά πανεπιστήμια:

Universities ru

ΕΤΟΥΣ ΕΛΛΑΔΑ-ΡΩΣΙΑ:

RUS1366x768

ONLINE Θέατρο:

all theatre 01

Επίκαιρα νέα για τη Ρωσία:

Russia beyond the headlines

RUSSIA.TRAVEL:

Russia Travel

SPUTNIK International:

Sputnik

Ελληνικά Ινστιτούτα στα οποία διεξάγεται η διδασκαλία της ρωσικής γλώσσας

university 2

ΌΛΑ ΤΑ ΆΡΘΡΑ: