Στο Ρωσικό Πολιτιστικό και Επιστημονικό Κέντρο στην Αθήνα γιόρτασαν την Ημέρα Εθνικής Ενότητας της Ρωσίας Featured

Rate this item
(2 votes)

Στις 7 Νοεμβρίου στο Ρωσικό Πολιτιστικό και Επιστημονικό Κέντρο πραγματοποιήθηκε δεξίωση αφιερωμένη στην Ημέρα Εθνικής Ενότητας της Ρωσίας.

Το επίσημο μέρος της δεξίωσης ξεκίνησε με επίσημο χαιρετισμό από τον Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ομοσπονδιακής υπηρεσίας Ρωσσοτρούντνιτσεστβο στην Ελλάδα και Διευθυντή του Ρωσικού Πολιτιστικού και Επιστημονικού Κέντρου στην Αθήνα Α.Μ.Χομένκο. Στη συνέχεια της βραδιάς, οι μαθητές των τμημάτων εκμάθησης της ρωσικής γλώσσας ως ξένης του Ρωσικού Πολιτιστικού και Επιστημονικού Κέντρου – Βασίλειος Μπίλλας (κλαρίνο) και Ελένη Χόλεβα (πιάνο) προσέφεραν ένα μουσικό δώρο στους καλεσμένους, ερμηνεύοντας ένα μέρος του κοντσέρτου Rimsky-Korsakov.

Στο πλαίσιο της εορταστικής βραδιάς πραγματοποιήθηκε η τελετή έναρξης της έκθεσης "Αρχέγονη Ρωσία", στη συλλογή της οποίας συμπεριλαμβάνονται φωτογραφίες της φύσης, της άγριας πανίδας και των μοναδικών τοπίων της Ρωσίας από τους κορυφαίους ρώσους καλλιτεχνικούς φωτογράφους και συμμετέχοντες του Ετήσιου Ρωσικού Φεστιβάλ "Αρχέγονη Ρωσία".

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πάνω από 150 καλεσμένοι, ανάμεσα στους οποίους εκπρόσωποι ελληνικών πολιτιστικών, εκπαιδευτικών και επιχειρηματικών κύκλων, απόφοιτοι σοβιετικών και ρωσικών ΑΕΙ, φοιτητές ελληνικών ΑΕΙ, συμπατριώτες διευθυντές και καθηγητές των ρωσικών κυριακάτικων σχολείων, γλωσσικών και εκπαιδευτικών κέντρων, οργανισμών και συλλόγων ρώσων συμπατριωτών, νεολαίας και εκπρόσωποι ρωσόφωνων ΜΜΕ.

Η δεξίωση πραγματοποιήθηκε σε μια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα.

 

IMG 9080 IMG 9083

IMG 9087 IMG 9101

Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ 

Read 2105 times

FACEBOOK @rcnkingreece

FB image

Подписка на новости

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΡΩΣΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ:

d600 GR

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΩΣ ΞΕΝΗΣ:

964626

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ:

RUS edu

YOUTUBE @rcnkingreece

YouTube

INSTAGRAM @rcnkingreece

instagram2019

Τα καλύτερα ρωσικά πανεπιστήμια:

Universities ru

ONLINE ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ:

litres

ONLINE Θέατρο:

all theatre 01

Επίκαιρα νέα για τη Ρωσία:

Russia beyond the headlines

RUSSIA.TRAVEL:

Russia Travel

SPUTNIK International:

Sputnik

Ελληνικά Ινστιτούτα στα οποία διεξάγεται η διδασκαλία της ρωσικής γλώσσας

university 2

ΌΛΑ ΤΑ ΆΡΘΡΑ: