Άλλαξαν οι προθεσμίες υποβολής εγγράφων για την απόκτηση υποτροφίας δωρεάν φοίτησης στα πανεπιστήμια της Ρωσίας για το έτος 2019-2020 Featured

Rate this item
(1 Vote)

Λόγω της πρώιμης έναρξης εγγραφής στην ειδική ηλεκτρονική πύλη (08.11.2018) των μελλοντικών υποψηφίων για απόκτηση υποτροφίας δωρεάν φοίτησης στα πανεπιστήμια της Ρωσίας για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020, άλλαξαν οι προθεσμίες υποβολής εγγράφων προς εξέταση από την Επιτροπή επιλογής υποψηφίων στο Ρωσικό Πολιτιστικό και Επιστημονικό κέντρο στην Αθήνα και οι προθεσμίες αποστολής της λίστας των προτεινόμενων υποψηφίων στο Υπουργείο Παιδείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας:

- Μέχρι τις 12 Ιανουαρίου 2019 – εγγραφή στην ηλεκτρονική πύλη, προετοιμασία και υποβολή ολόκληρου του φακέλου εγγράφων των υποψηφίων στο Ρωσικό Πολιτιστικό και Επιστημονικό κέντρο στην Αθήνα ταχυδρομικώς στη διεύθυνση: Τζαβέλλα 7, Χαλάνδρι 15231 και σε ηλεκτρονική μορφή (PDF) στην ηλ. διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

- Από τις 21 μέχρι τις 28 Ιανουαρίου 2019 - συνέντευξη των υποψηφίων με την Επιτροπή επιλογής στο Ρωσικό Πολιτιστικό και Επιστημονικό κέντρο στην Αθήνα (στην επιτροπή συμπεριλαμβάνονται εκπρόσωποι της Ρωσικής Πρεσβείας στην Ελλάδα, της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ροσσοτρούντνιτσεστβο στην Ελλάδα, του Υπουργείου Παιδείας και Επιστήμης της Ρωσικής Ομοσπονδίας, του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Ελλάδας, ελληνικών ΑΕΙ)

- Μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2019 - αποστολή λίστας προτεινόμενων υποψηφίων στο Υπουργείο Παιδείας και Επιστήμης της Ρωσικής Ομοσπονδίας για το συντονισμό και την απονομή υποτροφίας με έξοδα του κρατικού προϋπολογισμού.

Οι παραπάνω προθεσμίες καθορίστηκαν από το Υπουργείο Παιδείας και Επιστήμης της Ρωσικής Ομοσπονδίας στο πλαίσιο του Προγράμματος απονομής υποτροφιών για δωρεάν εκπαίδευση στα ρωσικά ΑΕΙ από την Ρωσική Ομοσπονδία για ξένους υπηκόους, άτομα χωρίς υπηκοότητα, καθώς και συμπατριώτες που διαμένουν σο εξωτερικό (με εξαίρεση Ρώσους υπηκόους, που έχουν τοπικό ρωσικό διαβατήριο) για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020.

Αναλυτικά σχετικά με τη διαδικασία εγγραφής και τα στάδια του διαγωνισμού δείτε στο σύνδεσμο ΕΔΩ (πατήστε).

Ολοκληρωμένη λίστα με τα απαραίτητα έγγραφα δείτε ΕΔΩ (πατήστε και κατεβάστε).

Πληροφορίες στο τηλ. 210 672 2802 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (Ναταλία Ερεμένκο)

Read 785 times Last modified on Παρασκευή, 27 Δεκεμβρίου 2019 13:54

FACEBOOK @rcnkingreece

FB image

Подписка на новости

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΡΩΣΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ:

d600 GR

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΩΣ ΞΕΝΗΣ:

964626

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ:

RUS edu

YOUTUBE @rcnkingreece

YouTube

INSTAGRAM @rcnkingreece

instagram2019

Τα καλύτερα ρωσικά πανεπιστήμια:

Universities ru

ΕΤΟΥΣ ΕΛΛΑΔΑ-ΡΩΣΙΑ:

RUS1366x768

ONLINE Θέατρο:

all theatre 01

Επίκαιρα νέα για τη Ρωσία:

Russia beyond the headlines

RUSSIA.TRAVEL:

Russia Travel

SPUTNIK International:

Sputnik

Ελληνικά Ινστιτούτα στα οποία διεξάγεται η διδασκαλία της ρωσικής γλώσσας

university 2

ΌΛΑ ΤΑ ΆΡΘΡΑ: