Με τη συναυλία του Συνόλου Εγχόρδων “Primavera” ολοκληρώθηκε η σειρά εκδηλώσεων για το Έτος τουρισμού Ελλάδας-Ρωσίας στην Αθήνα Featured

Rate this item
(3 votes)

Στις 30 Νοεμβρίου στο Ρωσικό Πολιτιστικό και Επιστημονικό κέντρο στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η συναυλία του Συνόλου Εγχόρδων “Primavera” από την Αγία Πετρούπολη.

Τη συναυλία διοργάνωσε το Υπουργείο πολιτισμού της Ρωσικής Ομοσπονδίας για την ολοκλήρωση της σειράς εκδηλώσεων για το Έτος τουρισμού Ελλάδα-Ρωσία (2017-2018). Το κοινό, που αποτελούνταν από έλληνες αλλά και ρώσους συμπατριώτες, απόλαυσε μερικές από τις καλύτερες δημιουργίες ρώσων και ξένων συνθετών, διασκευές τζαζ και σύγχρονων κομματιών, καθώς και μελωδίες αγαπημένων έργων.

Το σύνολο αποτελείται από υποψήφιους και διπλωματούχους διεθνών διαγωνισμών, καλλιτέχνες της Ακαδημαϊκής ορχήστρας της Αγίας Πετρούπολης του Dmitriy Shostakovich, της ορχήστρας "Chamber Philharmonic", του συγκροτήματος "Σολίστες της Αγίας Πετρούπολης", της Καπέλλα ονόματι Γκλίνκι, της ορχήστρας Divertissement και του θεάτρου Zazerkalie.

Μετά τη συναυλία οι επισκέπτες απόλαυσαν κεράσματα από έναν μικρό μπουφέ μοιράζοντας παράλληλα τις εντυπώσεις τους για το υψηλό επίπεδο δεξιοτήτων των ρωσικών μουσικών και την μαγευτική ερμηνεία της μουσικής των Τσαικόφσκι, Βιβάλντι, Στράους, Χατσατουριάν.


IMG 6060 

IMG 6097 IMG 6101

IMG 9275 IMG 9285

Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ.

Read 1540 times Last modified on Δευτέρα, 03 Δεκεμβρίου 2018 17:14

FACEBOOK @rcnkingreece

FB image

Подписка на новости

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΡΩΣΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ:

d600 GR

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΩΣ ΞΕΝΗΣ:

964626

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ:

RUS edu

YOUTUBE @rcnkingreece

YouTube

INSTAGRAM @rcnkingreece

instagram2019

Τα καλύτερα ρωσικά πανεπιστήμια:

Universities ru

ΕΤΟΥΣ ΕΛΛΑΔΑ-ΡΩΣΙΑ:

RUS1366x768

ONLINE Θέατρο:

all theatre 01

Επίκαιρα νέα για τη Ρωσία:

Russia beyond the headlines

RUSSIA.TRAVEL:

Russia Travel

SPUTNIK International:

Sputnik

Ελληνικά Ινστιτούτα στα οποία διεξάγεται η διδασκαλία της ρωσικής γλώσσας

university 2

ΌΛΑ ΤΑ ΆΡΘΡΑ: