Διεθνής Εκπαιδευτική Έκθεση Μόσχας 2018 Featured

Rate this item
(1 Vote)

Η 5η Διεθνής Εκπαιδευτική Έκθεση θα πραγματοποιηθεί στη Μόσχα από τις 18 έως 21 Απριλίου του 2018.

Η Διεθνής Εκπαιδευτική Έκθεση της Μόσχας (MIEF) αποτελεί το μεγαλύτερο γεγονός στον τομέα της ρωσικής εκπαίδευσης. Η MIEF είναι ένα ανοιχτό φόρουμ και η μεγαλύτερη έκθεση νέων εκπαιδευτικών τεχνολογιών, καθώς και υποδομών και έξυπνων λύσεων. Η Έκθεση χρησιμεύει ως πλατφόρμα για διάλογο μεταξύ εκπαιδευτικών και ειδικών κοινοτήτων, κρατικών θεσμών και επιχειρήσεων σχετικά με τα σημερινά και μελλοντικά ζητήματα του εκπαιδευτικού συστήματος. Η MIEF δεσμεύει τις ρωσικές και ξένες επιχειρήσεις να συμμετάσχουν στη ρωσική εκπαιδευτική διαδικασία, ιδίως υπό μορφή συμπράξεων δημοσίου και ιδιωτικού τομέα.

Το πρόγραμμα της MIEF περιλαμβάνει το ευρύτερο δυνατό φάσμα θεμάτων. Η Έκθεση εξετάζει τη διεθνή εμπειρία και την ένταξή της στο ρωσικό εκπαιδευτικό σύστημα, παρουσιάζει τις καλύτερες πρακτικές της εγχώριας εκπαίδευσης, καθώς και περιγράφει τρόπους και μεθόδους ανάπτυξης της ρωσικής εκπαίδευσης.

Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να υποβάλει την αίτηση συμμετοχής στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα στην ιστοσελίδα της MIEF μέχρι την 1 Μαρτίου 2018. Οι αιτήσεις αξιολογούνται από επιμελητές της Διεύθυνσης του Προγράμματος.

Οι εκδηλώσεις του Επιχειρησιακού Προγράμματος της MIEF είναι ανοιχτές σε όλους τους επισκέπτες.

Το όνομα του προγράμματος της Έκθεσης "Το νέο οικοσύστημα της εκπαίδευσης" δίνει έμφαση στην ανάπτυξη της επικοινωνίας μεταξύ όλων των συμμετεχόντων της εκπαιδευτικής διαδικασίας στη Ρωσία και στο εξωτερικό. Το κόνσεπτ του προγράμματος της Έκθεσης δημιουργείται λαμβάνοντας υπόψη τα συμφέροντα όλων των κοινοτήτων και ομάδων που περιλαμβάνονται στην εκπαιδευτική διαδικασία, ξεκινώντας από τους Πρυτάνεις των πανεπιστημίων, τους ψυχολόγους των προσχολικών ιδρυμάτων μέχρι και τους επικεφαλής των εκπαιδευτικών startups, των παιδιών και των γονέων.

Το Πρόγραμμα της Έκθεσης χωρίζεται σε οχτώ τομείς, καλύπτοντας όλα τα επίπεδα της εκπαιδευτικής διαδικασίας της Ρωσίας – από τη Πρωτοβάθμια μέχρι τη Δευτεροβάθμια και τη Τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Οι διοργανωτές της MIEF: Το Υπουργείο Παιδείας και Επιστημών της Ρωσικής Ομοσπονδίας, το Υπουργείο Πολιτισμού της Ρωσικής Ομοσπονδίας, η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ροσσοτρούντνιτσεστβο, η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία για την Εποπτεία της Παιδείας και Επιστημών της Ρωσικής Ομοσπονδίας, οι Κυβερνήσεις της Μόσχας και της Περιφέρειας της Μόσχας, το Κρατικό Πανεπιστήμιο "Λομονόσοφ" της Μόσχας και άλλοι.

Οι Διεθνείς εταίροι της MIEF: DIDACTA (Γερμανία), BETT (Μεγάλη Βρετανία), the European Education Fair (Γαλλία).

Τόπος διεξαγωγής της MIEF: VDNH, pavilion no. 75 (διεύθυνση: Prospekt Mira 119, Moscow).

mmso 3

mmso 1

Read 2358 times Last modified on Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2018 12:19

FACEBOOK @rcnkingreece

FB image

Подписка на новости

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΡΩΣΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ:

d600 GR

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΩΣ ΞΕΝΗΣ:

964626

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ:

RUS edu

YOUTUBE @rcnkingreece

YouTube

INSTAGRAM @rcnkingreece

instagram2019

Τα καλύτερα ρωσικά πανεπιστήμια:

Universities ru

ΕΤΟΥΣ ΕΛΛΑΔΑ-ΡΩΣΙΑ:

RUS1366x768

ONLINE Θέατρο:

all theatre 01

Επίκαιρα νέα για τη Ρωσία:

Russia beyond the headlines

RUSSIA.TRAVEL:

Russia Travel

SPUTNIK International:

Sputnik

Ελληνικά Ινστιτούτα στα οποία διεξάγεται η διδασκαλία της ρωσικής γλώσσας

university 2

ΌΛΑ ΤΑ ΆΡΘΡΑ: