ΔΩΡΕΑΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΣΤΟ ΡΠΕΚ Featured

Rate this item
(2 votes)

Τον Φεβρουάριο του 2017 στο Ρωσικό Πολιτιστικό και Επιστημονικό Κέντρο στην Αθήνα ξεκίνησε  τη  λειτουργία  της  η  δωρεάν  ψηφιακή  βιβλιοθήκηΟι αναγνώστες της βιβλιοθήκης θα αποκτήσουν δωρεάν πρόσβαση σε περισσότερα από 140.000 ηλεκτρονικά βιβλία (νέες εκδόσεις, μπεστ σελερ και κλασική ρωσική λογοτεχνία).

Το κύριο πλεονέκτημα του συστήματος είναι η άμεση πρόσβαση από οπουδήποτε, όπου υπάρχει σύνδεση στο διαδίκτυο, καθώς και εύκολη ανάγνωση από οποιαδήποτε συσκευή: υπολογιστή, tablet ή smartphone. Άλλο σημαντικό πλεονέκτημα είναι και η δυνατότητα της offline ανάγνωσης.

Για να ξεκινήσετε την ανάγνωση των βιβλίων πρέπει πρώτα να αποκτήσετε την ηλεκτρονική κάρτα βιβλιοθήκης. Για την απόκτηση της κάρτας βιβλιοθήκης, απευθυνθείτε στον βιβλιοθηκάριο του ΡΠΕΚ (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) στέλνοντας του το όνομα και το επίθετο σας,  ημερομηνία γέννησης (ημέρα, μήνας, έτος) και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου (e-mail).

Ο βιβλιοθηκάριος του ΡΠΕΚ θα δημιουργήσει για σας μια ηλεκτρονική κάρτα βιβλιοθήκης και θα αποστείλει στο email σας το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης, με τα οποία θα είστε σε θέση να συνδεθείτε στην ιστοσελίδα rs.litres.ru ή στις εφαρµογές για κινητές συσκευές (litres.ru/app) και να ξεκινήσετε την ανάγνωση βιβλίων. Στον ακόλουθο σύνδεσμο https://goo.gl/pFvWdK θα βρείτε τις οδηγίες χρήσης του αναγνώστη. 

Το πρότζεκτ «Τα ρώσικά μου» έχει σχεδιαστεί με βάση της LitRes βιβλιοθήκης και επιτρέπει στις βιβλιοθήκες των Ρωσικών Πολιτιστικών και Επιστημονικών Κέντρων του Ροσσοτρούντνιτσεστβο να παρέχουν στους αναγνώστες τη δυνατότητα δωρεάν ανάγνωσης ηλεκτρονικών βιβλίων διάρκειας
14 ημερών
.
 

el bibl

Read 4711 times Last modified on Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2017 13:06

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΡΩΣΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ:

d600 GR

FACEBOOK @rcnkingreece

FB image

Подписка на новости

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΩΣ ΞΕΝΗΣ:

964626

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ:

RUS edu

YOUTUBE @rcnkingreece

YouTube

INSTAGRAM @rcnkingreece

instagram2019

Τα καλύτερα ρωσικά πανεπιστήμια:

Universities ru

ONLINE ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ:

litres

ONLINE Θέατρο:

all theatre 01

Επίκαιρα νέα για τη Ρωσία:

Russia beyond the headlines

RUSSIA.TRAVEL:

Russia Travel

SPUTNIK International:

Sputnik

Ελληνικά Ινστιτούτα στα οποία διεξάγεται η διδασκαλία της ρωσικής γλώσσας

university 2

ΌΛΑ ΤΑ ΆΡΘΡΑ: